Portstyring

Sikre og innovative portstyringsløsninger

GSM-åpning: Fleksibel kontroll for flere brukere

Solid Sikring AS tilbyr tradisjonell GSM-åpning, i en moderne innpakking for fjernstyring av portåpninger. Dette systemet lar brukere åpne porter enkelt via en mobiltelefon, noe som gir overlegen fleksibilitet og brukervennlighet. GSM-åpning er ideell for områder der adgangskontroll på avstand er nødvendig, som private eiendommer, parkeringsområder, og industriområder. Med en enkel SMS eller anrop kan portene åpnes eller lukkes, og systemet tilbyr høy sikkerhet gjennom krypterte kommunikasjonssignaler. Denne løsningen er ikke bare praktisk, men også svært sikker, og gir deg full kontroll over hvem som får tilgang til dine eiendommer.

Adgangskontroll med Kort/Kode

Vår adgangskontroll med kort/kode tilbyr en sikker og effektiv løsning for å administrere tilgangen til dine fasiliteter. Dette systemet er perfekt for bedrifter, offentlige bygninger, og bosteder som krever streng kontroll over tilgangen. Med muligheten til å bruke enten kort eller kode for autentisering, sikrer dette systemet at bare autoriserte personer får tilgang. Det er enkelt å administrere og kan tilpasses for å møte spesifikke sikkerhetskrav. Adgangskontrollsystemet vårt er ikke bare en måte å sikre dine områder på, men det tilbyr også enkel og problemfri tilgang for godkjente brukere, noe som gjør det til en ideell løsning for dine sikkerhetsbehov.

Skiltgjenkjenning - automatisk åpning basert på skilt

Solid Sikring AS tilbyr avansert skiltgjenkjenning (ANPR) ved hjelp av høykvalitets kameraer, en løsning designet for å effektivisere kjøretøytilgangskontroll. Vårt ANPR-system identifiserer kjøretøysskilt automatisk og raskt, noe som gjør det ideelt for parkeringsplasser, bompenger og sikkerhetsområder. Denne teknologien gir en sømløs og effektiv måte å håndtere kjøretøyadgang på, og er svært nyttig for områder med høy trafikk. Med ANPR sikrer vi en høy grad av sikkerhet og effektivitet, da systemet eliminerer behovet for manuell inngripen og reduserer kødannelse. Dette gjør det til en kostnadseffektiv og pålitelig løsning for moderne kjøretøyadministrasjon.Fant du det du lette etter?

Du kan alltids ta kontakt med oss igjennom kontakt skjema
Kontakt Oss

Tips

  • Vurder GSM-åpning for økt sikkerhet med bekvemmelighet av fjernstyring.
  • Adgangskontroll med kort/kode: Ideell for å forsterke bedriftssikkerheten.
  • Tenk skiltgjennkjenning for effektiv trafikkstyring og tidsbesparende kjøretøykontroll.
  • Integrer flere sikkerhetssystemer for en helhetlig og robust sikkerhetsløsning.
  • Hold sikkerhetsteknologien oppdatert for å møte fremtidens sikkerhetsutfordringer.