Ofte Spurte Spørsmål

Viktige ting å kjenne til når eiendom og gjenstander skal sikres

Ofte Spurte Spørsmål

Vi har hovednedslagsfeltet vårt i Oslo og Trøndelag - men bistår gjerne i andre deler av landet ved behov.
Vi jobber med privat næring hovedsaklig - men tilbyr arbeider/utstyr til det offentlig også ved forespørsel.
Solid Sikring tilbyr bredt spekter av tekniske sikkerhets løsninger i all hovedsak mot bedrifter i hele Norge. Vi har vårt hovednedslagsområde i Oslo området, men for større prosjekter er vi gjerne villig til å reise litt rundt i landet for å bistå deg med nettopp ditt prosjekt.
I mange tilfeller kan mindre endringer eller tilpassinger på ditt eksisterende utstyr gjøre at du kan få fjernstyring og eller app tilgang på anlegget ditt. Send oss litt informasjon om hvilket utstyr du har i dag, og hva du ønsker å oppnå - så tar vi kontakt med løsningsforslag.
Som en proffesjonell aktør i markedet - er vi opptatt av å tilby våre kunder korrekte løsninger, tilpasset deres behov - vi overselger aldri våre løsninger og utstyr, og garanterer at det du mottar er tilpasset det du trenger det til. Ta kontakt med oss - så gir vi deg ett forslag til hva du trenger - og forklarer deg hvorfor.
Jo tidligere jo bedre - vi kan tidlig i fasen gi gode forslag til dere for å gjøre valg og innkjøp, som gir besparelser lengre ute i prosessen. Ikke nøl med å ta kontakt - vi er beredt til å bistå!
Vi ønsker alle kunder velkommen til oss - men foreslår at vi tar en kort prat, for å høre hvor dere er idag - og om det er hensiktsmessig at dere flytter tjenestene deres til oss.
Vi har kjennskap til bredt utvalg av alarmsystemer og adgangskontroll systemer, og kan i mange tilfeller utføre service på eksisterende anlegg. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå

Sikkerhetstips

  • Fiks feil med en gang
  • Ikke bruk propitiere og leverandør låste systemer
  • Inngå driftsavtale som er tilpasset ditt behov.
  • Følg eiers vedlikeholds intervaller
  • Varsle tidlig avvik til leverandør