Gullsmeder og urmakere

Sikring av gullsmeder og urmakere

Sikring av gullsmeder og urmakere

Gullsmeder og urmakere er ofte utsatt for målrettede innbrudd og tyveri, både i og utenfor åpningstidene. Hos Solid Sikring AS forstår vi viktigheten av å beskytte din virksomhet og verdifulle eiendeler, og derfor tilbyr vi et omfattende utvalg av skreddersydde sikringsløsninger. Det er handlingene du utfører som bedriftseier i forkant av hendelsene som påvirker hvor store implikasjoner det får for din bedrift å bli utsatt for en uønsked hendelse i form av innbrudd eller forsøk på innbrudd, som ofte nesten kan ha like store utfordringer.

Desverre er det fortsatt omreise yrkeskriminelle som slår til mot spesielt gullsmeder og urmakere, da de innehar lett omsetlige varer som mange ganger er vanskelig å spore på en god måte. 

Vi analyserer først din virksomhets spesifikke behov og risikoer, og deretter anbefaler de de mest egnede tiltakene for å sikre en optimal beskyttelse. Vi tilbyr blant annet:

 1. Alarm- og overvåkningssystemer:
  Moderne og pålitelige løsninger for å overvåke butikkens interiør og eksteriør, med mulighet for direkte varsling til nødetater eller sikkerhetsselskap. Vi har avtaler som gjør at vekter rykker ut til stedet effektivt, og vil evt rapportere om hva vekter ser videre til deg som kunde.

 2. Tåkesikring:
  Tåkesikring av lokalene dine, gir ett prevantivt tiltak - om de som utfører innbruddet lykkes i å ta seg inn bygget og få tilgang. Tåkesikring vil på en veldig kort stund, fylle lokalet med en hvit tåke, som gir veldig redusert sikt og påvirker effektiviteten til innbruddet - som oftest vil innbruddstyvene raskt forsvinne fra lokalet.

 3. Verdiskap og sikkerhetsbokser:
  Solide og låsbare oppbevaringsenheter for å beskytte verdisaker og sensitive dokumenter.

 4. Adgangskontrollsystemer:
  Elektroniske løsninger for å begrense og kontrollere tilgangen til butikkens ulike områder, samt holde oversikt over hvem som går inn og ut. Adgangskontroll systemer kan kobles mot innbruddsalarm, slik at påslag og avslag skjer automatisk. 

Ved å samarbeide med Solid Sikring AS, kan du være trygg på at din virksomhet og verdier er beskyttet med de mest effektive og oppdaterte sikkerhetsløsningene på markedet. Vårt mål er å minimere risikoen for tyveri og innbrudd, samtidig som vi gir deg ro i sinnet til å fokusere på det som virkelig betyr noe - å drive en vellykket og lønnsom forretning.

Kameraovervåking

Kameraovervåking har både forebygende virkning og gir deg mulighet til å se i ettertid hva som faktisk skjedde.

Innbruddsalarm

Innbruddsalarm som er integrert med adgangskontroll, som sørger for at lokalet ditt er trygt når ingen av brukerene er på bygget.

Tåkesikring

Tåkesikring forstyrrer pågående innbrudd/tyveri/hærverk mot eiendommen

Kontakt oss

Tips

 • Prosjekter anlegget for fremtidig utvidelser og ombygginger
 • Forsøk å ha mest mulig av anlegget på kabel for å ha best driftstabilitet