Adgangskontroll

Adgangskontroll gir deg tilgang via app, brikker og kort

Hvorfor trenger du adgangskontroll

Adgangskontroll forenkler administrasjon av nøkler på bygg hvor mange personer trenger tilgang, med forskjellige tilgangsnivåer. Via moderne løsninger for å administrere løsninger, kan du enkelt fjernstyre dører og porter, delegere tilganger til personer og spesifisere hvilke tilganger de skal ha. Ett godt prosjekt adgangskontroll system.

Cloud basert adgangskontroll

Har du mange spredte dører, med geografiske skiller - som du ønsker å administrere via cloud? Vi tilbyr en cloud basert adgangskontroll løsning som kan brukes som tradisjonell adgangskontroll - og med full cloud støtte for administrasjon og fjernstyring. Cloud basert er for mange fremdriften - vi hjelper deg i å ta i bruk denne teknologien.

Lagerhotell løsninger

Lagerhotell krever ofte komplekse og tilpassede adgangskontroll løsninger, med høy oppetid og stabil drift døgnet rundt og året rundt. For mange lagerhotell eiere vil det være ønskelig å redusere den daglige administrasjonen av tilganger og styring av dører så mye som mulig. Med våre adgangskontroll løsninger kan du integrere dem mot nettsider og andre former for applikasjoner for å styre tilganger og utstede tilganger. Ta kontakt med oss for å få inspirasjon til hvordan du kan løse dine utfordringer best.Fant du det du lette etter?

Du kan alltids ta kontakt med oss igjennom kontakt skjema
Kontakt Oss

Tips

  • Brikke, chip, kun kode - tenk igjennom hvordan du vil styre adgang
  • Adgangskort - med bilde/navn, integrert med adgangskontroll - bestill på nettportal og få sendt direkte hjem
  • Automatisk logisk styring, integrert med lys og varme er mulig
  • Cloud basert gir enkel vekst over flere lokalisjoner og forenklet administrasjon
  • App integrasjon - integrert med andre apper eller nettsider, for å styre tilganger og dører