Båthavn

Løsninger til båt og båthavner

Beskyttelse av båter, bygg og områder i båthavner - sikre deg og din investering

Båthavner er populære steder å oppbevare båter og nyte tiden på vannet. Men dessverre er de også utsatt for ulike typer kriminelle handlinger som tyveri, hærverk og vandalisme. Båteiere og eiere av båthavner har et ansvar for å sørge for at sikkerheten er ivaretatt, og det finnes en rekke sikkerhetstiltak som kan implementeres for å redusere risikoen for kriminelle handlinger.

En av de viktigste tiltakene for å sikre båthavnen er å implementere et effektivt overvåkningssystem. Kameraovervåkning kan være en enkel og effektiv måte å overvåke båthavnen på. Kameraer bør plasseres på strategiske steder, som ved inngangen til båthavnen, ved utgangspunktene for båter og ved eventuelle fellesområder. Det er viktig å velge kameraer som er værbestandige og som kan ta opp klare og skarpe bilder selv i dårlige lysforhold.

Et annet viktig tiltak er å installere en adgangskontroll som gir kun autorisert personell adgang til båthavnen. Dette kan inkludere båteiere og deres gjester, samt ansatte og servicepersonell. Adgangskontrollsystemet bør være enkelt å bruke og kunne loggføre hvem som har fått adgang til båthavnen. Det kan også være lurt å ha et system som kan varsle eiere eller ansatte om uautorisert adgang eller forsøk på innbrudd.

Det kan også være lurt å investere i en alarm eller varslingssystem som gir beskjed om uønskede hendelser. Dette kan inkludere bevegelsessensorer, røykvarslere og vannlekkasjesensorer som kan varsle eiere og ansatte om eventuelle farer eller hendelser.

Dersom det likevel skulle skje en kriminell handling i båthavnen, er det viktig å ha tilgang til god videodokumentasjon av hendelsen. Dette vil kunne hjelpe politiet i etterforskningen og gjøre det lettere å finne gjerningspersonen. Derfor er det viktig å velge et kameraovervåkningssystem som kan ta opp klare og skarpe bilder, og som har tilstrekkelig lagringsplass til å lagre opptakene over tid.

For å sikre at båthavnen din er så trygg som mulig, kan det være lurt å kontakte en profesjonell sikkerhetsleverandør som har erfaring med å sikre båthavner og som kan hjelpe deg med å velge de riktige sikkerhetstiltakene. En sikkerhetsleverandør vil kunne gi deg råd om hva slags overvåkningssystem, adgangskontrollsystem og alarm du bør investere i, samt hjelpe deg med installasjonen og vedlikeholdet av sikkerhetssystemene.

Kameraovervåking

Kameraovervåking har både forebygende virkning og gir deg mulighet til å se i ettertid hva som faktisk skjedde.

Innbruddsalarm

Innbruddsalarm som er integrert med adgqangskontroll, som sørger for at lokalet ditt er trygt når ingen av brukerene er på bygget.

Kontakt oss

Tips

  • Prosjekter anlegget for fremtidig utvidelser og ombygginger
  • Forsøk å ha mest mulig av anlegget på kabel for å ha best driftstabilitet
  • Inngå avtale om drift, for å sikre god overvåking og respons ved feil