Fagartikler

Nyttige artikler som gir deg kjennskap til nye produkter og tjenester

WLAN i parkeringskjellere - en nødvendighet for moderne kjøretøy

Moderne borettslag og sameier står overfor nye utfordringer med økende behov for internettforbindelse i parkeringsanlegg, spesielt viktig med tanke på den voksende andelen elektriske biler. En pålitelig WiFi- eller WLAN-løsning i parkeringskjellere er essensiell for å motta programvareoppdateringer for biler, støtte smart lading, og forbedre sikkerheten gjennom nettverkstilkoblede overvåkningssystemer. Dette øker ikke bare eiendommens verdi, men understreker også et fremtidsrettet og beboerfokusert perspektiv. Til tross for utfordringer som signalstyrke, tilbyr Solid Sikring AS skreddersydde løsninger for optimal dekning og nettverkstilkobling. En slik investering er en nødvendighet for å møte dagens teknologiske krav.

Les hele artikkelen

Optimalisering av Sikkerhet og Kostnad: En Guide for Mindre Foretak og Borettslag

Artikkelen utforsker hvordan mindre foretak og borettslag kan velge kostnadseffektive sikkerhetsløsninger, veier fordelene og ulempene med å kjøpe versus å leie sikkerhetsanlegg, og understreker fordelen av å ha alle sikkerhetstjenester samlet hos én leverandør. Den fremhever også betydningen av langsiktig tenking og muligheten for finansiell støtte for å forbedre sikkerheten.

Les hele artikkelen

Kameraovervåking for borettslag og sameier: Hvordan få bedre oversikt og skape et tryggere bomiljø

I dagens samfunn har sikkerhet blitt en viktig faktor for mange mennesker, spesielt når det kommer til bomiljø. Som borettslag eller sameie er det derfor viktig å vurdere ulike sikkerhetstiltak for å skape et tryggere miljø for beboerne. En av disse sikkerhetstiltakene kan være kameraovervåking.

Les hele artikkelen

Sikringsløsninger for Lagerhotell - Solid Sikring AS

Lagerhotell er en viktig del av dagens logistikkbransjen og behovet for å lagre ting for private, og det er avgjørende at de er utstyrt med de rette sikringsløsningene for å beskytte eiendom og varer fra skade, tyveri og uautorisert tilgang. Hos Solid Sikring AS tilbyr vi en rekke sikringsløsninger som kan hjelpe deg med å beskytte ditt lagerhotell på en effektiv og fornuftig måte.

Les hele artikkelen

Sikkerhetstips for små bedrifter: Slik beskytter du bedriften din på budsjett

Sikkerhet er en viktig bekymring for alle bedrifter, og små bedrifter er intet unntak. I denne artikkelen deler vi praktiske og kostnadseffektive sikkerhetstips som vil hjelpe deg å beskytte bedriften din uten å tømme lommeboken.

Les hele artikkelen

iLOQ-låssystemer: Moderne og sikker adgangskontroll for bedrifter

Oppdag hvordan iLOQ-låssystemer kan revolusjonere måten du styrer adgangen til bedriften din, samtidig som du øker sikkerheten og effektiviteten. Som en stolt forhandler av iLOQ-produkter, er Solid Sikring AS her for å hjelpe deg med å velge den riktige løsningen for din bedrift.

Les hele artikkelen

Tåkesikring for bedrifter – Den ultimate beskyttelsen mot innbrudd

Oppdag hvordan tåkesikring kan beskytte bedriften din mot innbrudd og minimere risikoen for tyveri og skade på eiendom. Solid Sikring AS tilbyr skreddersydde løsninger for å sikre din bedrift og gi deg trygghet.

Les hele artikkelen

Hvordan oppdatere og utvide ett eksisterende cat6e kablet nettverk

Solid Sikring bistår våre kunder med ombygging, utvidelse og oppgradering av sine cat6e nettverk - vi leverer komplett installasjon, med prosjektering, dokumentasjon og installasjon - som etterlever kravene som er satt i NEK 700

Les hele artikkelen

Office 365 - en selvfølge for din bedrift

Som bedriftseier skal du ha mange baller i luften - en av ballene du bør overlate til noen andre er IT drift - IT drift ordner Solid Sikring, og vi leverer en komplett og vellfungerende Office 365 løsning med AzureAD for brukerhåndtering og sikkerhet.

Les hele artikkelen

Forenklet hverdag med Solid Sikring som IT partner

Solid Sikring bistår mange av våre kunder med IT løsningene sine - vi leverer, monterer og drifter PC parken for kundene våre - og sørger for at problemretting bare er en liten epost vekke

Les hele artikkelen

Hvorfor skal du investere i kameraovervåking for butikken din?

Dagens utfordringer står i kø for bedriftseiere - det er bemanning, økende kostnader, svinn og logistikk problemer - med ett kameraovervåkingsanlegg kan du få hjelp til å jobbe mer målrettet mot svinn

Les hele artikkelen

Brannmuren som sikrer bedriften din mot uønskede hendelser

En moderne brannmur er en nødvendighet for enhver bedrift som ønsker å beskytte seg mot dagens cybertrusler. Tradisjonelle brannmurer har blitt erstattet av mer avanserte løsninger som tilbyr bedre beskyttelse og funksjonalitet, og det er viktig å oppgradere til en moderne brannmur for å sikre at bedriften din er godt beskyttet mot cyberangrep.

Les hele artikkelen

Planlegg og installer bedriftsnettverk korrekt

Som bedrift med behov for en nettverks løsning på kontor, produksjonslokale eller andre fasiliteter - er det viktig å gjøre en grundig vurdering av behovet og fremtidige behov.

Les hele artikkelen

Det første du bør gjøre når du overtar ett brukt hus eller næringsbygg

Det første man bør gjøre når overtar en bruk bolig eller næringsbygg, er å sikre seg at du har full kontroll over alle nøklene til bygget. Den raskeste og tryggeste veien er ofte å bytte ut låsesystemet til ditt eget.

Les hele artikkelen

Hvorfor EKOM sertifisert installatør

Det er viktig å benytte et EKOM sertifisert selskap for installasjon av svakstrøm kablingsnett, da dette sikrer at arbeidet blir utført av kvalifiserte fagfolk som har tilstrekkelig kunnskap og erfaring. EKOM sertifiseringen er en markør for at selskapet har gjennomgått en grundig sertifiseringsprosess, og at de oppfyller de krav som er satt av EKOM, som er en uavhengig sertifiseringsorganisasjon.

Les hele artikkelen