Fagartikler

Nyttige artikler som gir deg kjennskap til nye produkter og tjenester

Sikringsløsninger for Lagerhotell - Solid Sikring AS

Lagerhotell er en viktig del av dagens logistikkbransjen og behovet for å lagre ting for private, og det er avgjørende at de er utstyrt med de rette sikringsløsningene for å beskytte eiendom og varer fra skade, tyveri og uautorisert tilgang. Hos Solid Sikring AS tilbyr vi en rekke sikringsløsninger som kan hjelpe deg med å beskytte ditt lagerhotell på en effektiv og fornuftig måte.

Les hele artikkelen

Sikkerhetstips for små bedrifter: Slik beskytter du bedriften din på budsjett

Sikkerhet er en viktig bekymring for alle bedrifter, og små bedrifter er intet unntak. I denne artikkelen deler vi praktiske og kostnadseffektive sikkerhetstips som vil hjelpe deg å beskytte bedriften din uten å tømme lommeboken.

Les hele artikkelen

iLOQ-låssystemer: Moderne og sikker adgangskontroll for bedrifter

Oppdag hvordan iLOQ-låssystemer kan revolusjonere måten du styrer adgangen til bedriften din, samtidig som du øker sikkerheten og effektiviteten. Som en stolt forhandler av iLOQ-produkter, er Solid Sikring AS her for å hjelpe deg med å velge den riktige løsningen for din bedrift.

Les hele artikkelen

Tåkesikring for bedrifter – Den ultimate beskyttelsen mot innbrudd

Oppdag hvordan tåkesikring kan beskytte bedriften din mot innbrudd og minimere risikoen for tyveri og skade på eiendom. Solid Sikring AS tilbyr skreddersydde løsninger for å sikre din bedrift og gi deg trygghet.

Les hele artikkelen

Hvordan oppdatere og utvide ett eksisterende cat6e kablet nettverk

Solid Sikring bistår våre kunder med ombygging, utvidelse og oppgradering av sine cat6e nettverk - vi leverer komplett installasjon, med prosjektering, dokumentasjon og installasjon - som etterlever kravene som er satt i NEK 700

Les hele artikkelen

Office 365 - en selvfølge for din bedrift

Som bedriftseier skal du ha mange baller i luften - en av ballene du bør overlate til noen andre er IT drift - IT drift ordner Solid Sikring, og vi leverer en komplett og vellfungerende Office 365 løsning med AzureAD for brukerhåndtering og sikkerhet.

Les hele artikkelen

Forenklet hverdag med Solid Sikring som IT partner

Solid Sikring bistår mange av våre kunder med IT løsningene sine - vi leverer, monterer og drifter PC parken for kundene våre - og sørger for at problemretting bare er en liten epost vekke

Les hele artikkelen

Hvorfor skal du investere i kameraovervåking for butikken din?

Dagens utfordringer står i kø for bedriftseiere - det er bemanning, økende kostnader, svinn og logistikk problemer - med ett kameraovervåkingsanlegg kan du få hjelp til å jobbe mer målrettet mot svinn

Les hele artikkelen

Brannmuren som sikrer bedriften din mot uønskede hendelser

En moderne brannmur er en nødvendighet for enhver bedrift som ønsker å beskytte seg mot dagens cybertrusler. Tradisjonelle brannmurer har blitt erstattet av mer avanserte løsninger som tilbyr bedre beskyttelse og funksjonalitet, og det er viktig å oppgradere til en moderne brannmur for å sikre at bedriften din er godt beskyttet mot cyberangrep.

Les hele artikkelen

Planlegg og installer bedriftsnettverk korrekt

Som bedrift med behov for en nettverks løsning på kontor, produksjonslokale eller andre fasiliteter - er det viktig å gjøre en grundig vurdering av behovet og fremtidige behov.

Les hele artikkelen

Det første du bør gjøre når du overtar ett brukt hus eller næringsbygg

Det første man bør gjøre når overtar en bruk bolig eller næringsbygg, er å sikre seg at du har full kontroll over alle nøklene til bygget. Den raskeste og tryggeste veien er ofte å bytte ut låsesystemet til ditt eget.

Les hele artikkelen

Hvorfor EKOM sertifisert installatør

Det er viktig å benytte et EKOM sertifisert selskap for installasjon av svakstrøm kablingsnett, da dette sikrer at arbeidet blir utført av kvalifiserte fagfolk som har tilstrekkelig kunnskap og erfaring. EKOM sertifiseringen er en markør for at selskapet har gjennomgått en grundig sertifiseringsprosess, og at de oppfyller de krav som er satt av EKOM, som er en uavhengig sertifiseringsorganisasjon.

Les hele artikkelen

Verdt å tenke på før du bestiller innbruddsalarm til bedrift og næring

Når du skal bestille innbruddsalarm til næring, er det en rekke ting du bør tenke på. Først og fremst er det viktig å sørge for at alarmen passer til størrelsen og behovene til din næring. Dette kan inkludere alt fra å velge riktig antall sensorer og kameraer, til å velge en alarm som passer til størrelsen på lokalet ditt.

Denne artikkelen tar et dypdykk i tingene du trenger å tenke på.

Les hele artikkelen

Installasjon av Hikvision klient - IVMS-4200

IVMS-4200 er en programvare som lar deg se på live video og opptak fra Hikvsion kamera. Denne artikkelen gir deg alt du trenger for å installere og ta i bruk programvaren, slik at du kan følge med på dine kameraer fra en PC eller en mobilenhet. VMS-4200 har også en rekke avanserte funksjoner, som for eksempel muligheten til å se på opptak fra tidligere dager, samt å sette opp varsler og alarm ved ulike hendelser. Alt i alt er dette en svært nyttig programvare for deg som har Hikvsion kamera, og den kan bidra til å øke sikkerheten og tryggheten på stedet du ønsker å overvåke.

Les hele artikkelen