Om Oss

Hvem er Solid Sikring

Solid Sikring AS

Komplette løsninger for private og bedrifter for å øke sikkerhet og effektivitet - tilpasset behovet. Med vår erfaring og kompetanse på løsningene våre, er du garantert ett godt slutt resultat.


Vår motivasjon

Vi motiveres av fornøyde kunder - vi arbeider for alle våre kunder skal være fornøyde med både arbeidet og utstyret vi leverer.

Fornøyde kunder gir oss motivasjon til å gi det lille ekstra, for å sørge for at alle våre installasjoner skal være en suksess.

Våre produkter

Vi fører kun annerkjente produkter fra de største leverandørene, som opererer med åpne grensesnitter - som gjør at vi ikke låser kundene våre inn i propetiære løsninger, som krever spesialkompetanse og utstyr.

Produktene skal ha høy kvalitet, lang levetid og akseptable leveringstider i det Nordiske markedet.

Våre erfaringer

Med erfaring fra lav til høy risiko installer - kjenner vi akkuratt til de utfordringer og fallgruver som er viktige å tenke på i en prosjekteringsfase, installasjonsfase og driftsfase. Vi foreslår og redgjør for våre valg, og sammen med deg som kunde optimaliserer disse løsningene.

  • Avtalt leveringstid

    Vi vet at leveringstid og avtalte fremdriftsplaner er viktig for at prosjektene skal leveres på tid. Derfor er avtalt leveringstid viktig for oss! Vi strekker oss langt for å overholde fremdriftene, og har god erfaring og kompetanse i å etterleve på dette punktet.

  • Avtalt pris

    Ingen overraskelser fra oss - avtalt pris for avtalt sluttprodukt. Dette er vi sikker på at skaper langvarige relasjoner med våre kunder.

  • Forventningsavklaring

    Vi avklarer forventninger og krav til produktet og tjenesten vi leverer. Dette er viktig for at du som kunde skal være fornøyd med sluttproduktet, det oppnår vi kun om reele forventninger er avklart i forkant av oppstart av prosjektet.


Hva vi jobber med

Vi jobber med alt fra små enkle installasjoner til store komplekse installasjoner. Vi har erfaring fra bredt segment av installasjoner, og har kompetanse på å tilpasse løsningene til kundens behov.