Solid Sikring - Med sikkerhet i fokus

Sikringsløsninger for private og bedrifter - tilpasset reel risiko og farer. Med våre lange erfaring og høye kompetanse på avanserte sikringsløsninger, er du garantert ett gjennomtenkt og solid produkt.


Vår motivasjon

Vi motiveres av fornøyde og trofaste kunder - vi arbeider for alle våre kunder skal være fornøyde med både arbeidet og utstyret vi leverer.

Fornøyde kunder gir oss motivasjon til å gi det lille ekstra, for å sørge for at alle våre installasjoner skal være en suksess.

Våre produkter

Vi fører kun annerkjente produkter fra de største leverandørene, som opererer med åpne grensesnitter - som gjør at vi ikke låser kundene våre inn i propetiære løsninger, som krever spesialkompetanse og utstyr.

Produktene skal ha høy kvalitet, lang levetid og akseptable leveringstider i det Nordiske markedet.

Våre erfaringer

Med erfaring fra lav til høy risiko installer - kjenner vi akkuratt til de utfordringer og fallgruver som er viktige å tenke på i en prosjekteringsfase, installasjonsfase og driftsfase. Vi foreslår og redgjør for våre valg, og sammen med deg som kunde optimaliserer disse løsningene.

  • Avtalt leveringstid

    Vi vet at leveringstid og avtalte fremdriftsplaner er viktig for at prosjektene skal leveres på tid. Derfor er avtalt leveringstid viktig for oss!

  • Avtalt pris

    Ingen overraskelser fra oss - avtalt pris for avtalt sluttprodukt. Dette skaper fornøyde og trofaste kunder.

  • Avtalt kvalitet

    Vi overselger ikke våre produkter og tjenester - du får hva vi har solgt, og vi sørger for forventingene dine samsvarer med sluttproduktet du mottar.


Hva sier våre kunderom tjenesten og produktet vi leverer