Borettslag og Sameier

Løsninger til borettslag og sameier

Løsninger for borettslag og sameier

Borettslag og sameier har også mange utfordringer som påvirker både praktiske hverdagen og sikkerheten til beboere og mange ganger også livskvaliteten til beboerene. For å sørge for en trygg og stabilt område for både voksne og barn, så kan det for mange desverre være nødvendig å gjøre tiltak i form av sikkerhetsløsninger - for å både forebygge, sikre og ha tilgang til bevis matriale i en evt sak i ettertid.

For borettslag vil ofte en grundig gjennomgang over dagens problemer, tidligere problemer og eventuelt fremtidige problemer være nødvendig for å få en forståelse og grunnlag for å skrive ett godt tilbud og løsningsforslag til borettslaget eller sameiet.

Solid Sikring har gode rådgivere som kan rådgi dere i prosessen, og utarbeide ett komplett sikkerhets konsept som gir langsiktig og forutsigbar kostnadsbilde for dere.

Kameraovervåking

Kameraovervåking har både forebygende virkning og gir deg mulighet til å se i ettertid hva som faktisk skjedde. Kameraovervåking sin lagringstid justeres etter å ha gjort en vurdering på akkurat deres behov.

Innbruddsalarm

Innbruddsalarm som er integrert med adgangskontroll, som sørger for at lokalet ditt er trygt når ingen av brukerene er på bygget. Her kan f.eks lagerrom, garasje anlegg med mer sikres ekstra når beboere ikke er tilstede.

Portstyring

Portstyring, med appstyring, nøkkelbryter eller kortleser - vi har også mulighet for å bruke telefonen som adgangskort til kortleser.

Porttelefon

Porttelefon, med mulighet for å koble mot mobiltelefon, eller fasttelefon. Vi har også mulighet for å koble mot adgangskontrollsystemer, slik

Skiltgjenkjenning

Bruk skiltgjennkjenning for å automatisk lukke opp garasjeporter, porter eller andre funksjoner. Skiltnummer kan linkes mot adgangskontroll, slik at beboere administrere sine egne detaljer i nettportal.

Kontakt oss

Tips

  • Prosjekter anlegget for fremtidig utvidelser og ombygginger
  • Forsøk å ha mest mulig av anlegget på kabel for å ha best driftstabilitet
  • Velg en total leverandør - som installerer og tilbyr driftsavtale