WiFi i parkeringanlegg

Trådløs dekning i parkeringskjeller, parkeringshus og garasjeanlegg

Trådløs dekning

Mange parkeringskjellere har dårlig og begrenset mobil dekning, som kan skape problemer for både eiere og besøkende. Med vår trådløse dekning løsning, kan du sikre at alle som besøker parkeringskjelleren din har tilgang til et pålitelig og raskt nettverk. Dette gjør det enklere for ansatte og besøkende å kommunisere, navigere og utføre andre oppgaver mens de er i parkeringskjelleren. Vår trådløse dekning løsning er enkel å installere og vedlikeholde.

Kabling / etablering

Vi kan utføre en total leveranse av trådløs dekning til parkeringsanlegget deres - vi kabler, etablerer nødvendige aksesspunkter og sørger for at dekningen er optimal for deres behov. Vi kan også levere en total løsning, med overvåkning og vedlikehold av dekningen.

Drift av wifi nettverk

For mange er det enklere å sette bort drift av wifi nettverket til oss - vi sørger for at nettverket er oppdatert, at det er god dekning og at det er stabilt. Vi kan også tilby overvåkning av nettverket, slik at vi kan se om det er problemer før det blir et problem for dere.Fant du det du lette etter?

Du kan alltids ta kontakt med oss igjennom kontakt skjema
Kontakt Oss

Tips

  • Invester i nødvendig kabling, for å sikre fremtidsrettet installasjon
  • Inngå en driftsavtale for å sikre at nettverket er oppdatert og stabilt
  • Vurder behov for å tilby gjestenettverk i parkeringsanlegget