Kameraovervåking

Forebyggende teknologi - med innsyn i hendelser tilbake i tid

Kameraovervåking

Vi tilbyr et bredt utvalg av kameraovervåking for utendørsbruk, med produkter som er spesielt tilpasset for å håndtere de utfordringene som kan oppstå når man skal overvåke utendørs områder. Uansett om du skal overvåke et lite hageområde eller et større industrianlegg, har vi kameraer som kan dekke dine behov.

Våre kameraer for utendørsbruk er bygget for å tåle de tøffe værforholdene som ofte forekommer ute, og de er utstyrt med avanserte teknologier for å sikre god bildekvalitet også i dårlige lysforhold. Med våre kameraer kan du få øye på uvedkommende som forsøker å trenge seg inn på området ditt, eller du kan holde øye med at alt går som det skal når du ikke selv er til stede.

I tillegg til å tilby kameraer for utendørsbruk, kan vi også hjelpe deg med å sette opp et kameraovervåkingssystem som passer akkurat til dine behov. Vi kan hjelpe deg med å velge riktig plassering for kameraene, og vi kan også hjelpe deg med å koble kameraene til en skjerm eller en datamaskin, slik at du kan følge med på området ditt fra hvor som helst.

Alt i alt kan vi hjelpe deg med å sette opp et effektivt og sikkert kameraovervåkingssystem for utendørsbruk, uansett om du skal overvåke et lite hageområde eller et større industrianlegg.

App styring

Med moderne løsninger er det blitt en selvfølge at løsningen kan betjenes via en app. Se på historiske opptak, livevideo eller styr de styrbare kameraene via appen. Noen av kameraene kan også linkes mot kjøreporter/dører, for å fjernstyre åpning av disse.

Innendørs overvåking

I tillegg til vårt brede utvalg av utendørs kamera, har vi ett rikt utvalg av løsninger for bruk innendørs i forskjellige miljøer. Innendørs kameraovervåking kan benyttes på små og store anlegg.Fant du det du lette etter?

Du kan alltids ta kontakt med oss igjennom kontakt skjema
Kontakt Oss

Tips

  • Hvor lang lagringstid trenger du - optimaliser etter reelt behov
  • Optimaliser plassering av kamera i forhold til dekning
  • Plasser kamera slik at det er vanskelig å utføre sabotasje og hærverk
  • Gjenbruk av eksisterende kabling kan være mulig når anlegg oppgraderes
  • Forbered anlegget for fremtidige endringer og oppgradinger