Innbruddsalarm

Innbruddsalarm - tidlig varsling ved innbrudd på og rundt eiendom

Trådløs sikkerhetsystem

For både privat og næring - har vi ett enkelt og rimelig få etablert en innbruddsalarm du selv eier på eiendommen din. Vi monterer og igangkjører for deg, og sørger for å få satt opp den responsen ved utløst alarm du ønsker. Alarmsystemet kan utvides med smarthus funksjoner for å styre lys og andre logiske handlinger på gitte forutsetninger.

Næringsbygg alarm

For større bygg blir fort ett enkelt trådløs alarmsystem for lite dekkende i forhold til behovene som er nødvendige. Vi besitter lang og god kompetanse med å prosjektere omfattende sikringsanlegg over flere bygg og etasjer, som tilfredstiller kunden sine behov for sikring av eiendom og inventar. Ta kontakt med oss å gi oss din utfordring!

Byggeplass sikring

Byggeplasser er under stor risiko for innbrudd og hærverk etter at arbeiderene har gått hjem for dagen. Innbruddsalarm kan være ett godt verktøy i kombinasjon med andre sikringsløsninger for å både holde tyver på avstand og varsle ved evt forsøk på innbrudd på byggeplassen. Alle byggeplasser har sine utfordringer - vi har løsninger som passer til dere.


Kontakt oss


Fant du det du lette etter?

Du kan alltids ta kontakt med oss igjennom kontakt skjema
Kontakt Oss

Tips

  • Forhandle avtale med vekterselskap hvert år
  • Sørg for at vekterselskap gir deg den tjenesten du har avtalt
  • Inngå en årlig serviceavtale på anlegget - som sikrer deg mer stabil og trygg drift