Innbruddsalarm

Innbruddsalarm - for privat og næring

Trådløs og kablet sikkerhetsystem for privat og næring

For både privat og næring - har vi ett enkelt og rimelig system, som raskt kan etableres. Vi monterer og igangkjører for deg, og sørger for å få satt opp den responsen ved utløst alarm du ønsker. Alarmsystemet kan utvides med smarthus funksjoner for å styre lys og andre logiske handlinger på gitte forutsetninger.

Vi dekker hele sentrale østlandet, og både prosjekterer, installerer og igangkjører alarm anlegget for deg.


Næringsbygg alarm

For større bygg blir fort ett enkelt trådløs alarmsystem for lite dekkende i forhold til behovene som er nødvendige. Vi besitter lang og god kompetanse med å prosjektere omfattende sikringsanlegg over flere bygg og etasjer, som tilfredstiller kunden sine behov for sikring av eiendom og inventar. Ta kontakt med oss å gi oss din utfordring!

Byggeplass sikring

Byggeplasser er under stor risiko for innbrudd og hærverk etter at arbeiderene har gått hjem for dagen. Innbruddsalarm kan være ett godt verktøy i kombinasjon med andre sikringsløsninger for å både holde tyver på avstand og varsle ved evt forsøk på innbrudd på byggeplassen. Alle byggeplasser har sine utfordringer - vi har løsninger som passer til dere.


Priskalkulator for innbruddsalarm

Med dette budsjett verktøyet kan du enkelt kalkulere hva budsjett prisen på ditt innbruddsalarm anlegg vil komme på. Legg inn opplysningene i skjema og få en budsjett pris for ferdig montert alarm anlegg under, og enkelt send det videre til oss for oppfølgnining og nøyaktig pristilbud.Estimert for utstyr og installasjon:


Hva er inkludert i en innbruddsalarm leveranse

De fleste av våre kunder velger å eie anlegget selv, og betale for utstyret og installasjonen i sin helet når det utføres og inngår så en driftsavtale hvor vi utfører service, vedlikehold og tilbyr support på anlegget til kunden.

  • Utstyr og installasjon
  • Service og vedlikehold
  • Support
  • Driftsavtale
  • Opsjon på brukeradministrasjon
  • Opsjon på årskontroll


Fant du det du lette etter?

Du kan alltids ta kontakt med oss igjennom kontakt skjema
Kontakt Oss

Tips

  • Innbruddsalarm - husk årlig service og kontroll av anlegget
  • Velg en driftsmodell som passer deg - selvbetjent eller med serviceavtale
  • Solid Sikring kan også tilby vakthold og alarmmottakstjenester