Restaurant og bespisning

Forenklet hverdag - både innenfor og utenfor åpningstider

Forenkle administrasjon og øk sikkerheten

Sikkerhet er et viktig tema for alle bedrifter, spesielt for restauranter og bespisningssteder. Som en restaurant eier eller leder, er det viktig å kunne gi kundene en trygg og hyggelig opplevelse, samtidig som du sikrer dine ansatte og virksomheten din mot kriminelle handlinger som tyveri eller ran. En god sikkerhetsplan og pålitelige sikkerhetsløsninger kan hjelpe deg å oppnå dette.

Solid Sikring er en leverandør av sikkerhetsløsninger som spesialiserer seg på å beskytte bedrifter mot kriminelle handlinger. Deres sikkerhetsløsninger er ideelle for restauranter og bespisningssteder av alle størrelser og typer, og deres ekspertise vil bidra til å skape et tryggere miljø for både ansatte og gjester.

En av de viktigste fordelene ved å ha Solid Sikrings sikkerhetsløsninger i din restaurant eller bespisningssted er at du kan være sikker på at lokalet er overvåket både innenfor og utenfor åpningstid. Med en rekke overvåkningskameraer strategisk plassert i og rundt lokalet, kan du se hva som skjer i sanntid og få varsler om uønskede hendelser. Dette gir deg muligheten til å ta umiddelbare tiltak for å løse situasjoner og hindre dem i å eskalere.

I tillegg til overvåkning, tilbyr Solid Sikring også adgangskontrollsystemer. Dette lar deg ha full kontroll over hvem som får tilgang til lokalet og når. Du kan også bruke disse systemene for å styre og loggføre adgang til anlegget med automatikk som åpner og stenger dører etter gitte forutsetninger. Dette gjør det enkelt å administrere adgang til lokalet og sikre at det bare er autorisert personell som har tilgang til de sensitive områdene.

En annen fordel med Solid Sikrings sikkerhetsløsninger er at de inkluderer assistanseknapper som kan være en livredder i nødstilfeller. Dette kan gi dine ansatte en ekstra trygghet i tilfelle de trenger øyeblikkelig hjelp eller assistanse. Med et enkelt trykk på en knapp, kan de kontakte sikkerhetspersonalet eller annet autorisert personell, og hjelp vil være på vei umiddelbart.

Til slutt er det viktig å nevne at Solid Sikrings sikkerhetsløsninger gir deg og dine ansatte en følelse av trygghet og ro. Det gir deg en bedre nattesøvn og lar deg fokusere på å levere en førsteklasses restaurantopplevelse til dine gjester. Med Solid Sikring som partner, kan du være trygg på at ditt bespisningssted er sikret mot kriminelle handlinger, og at dine gjester og ansatte vil ha en trygg og hyggelig opplevelse hver gang de besøker deg.

Kameraovervåking

Kameraovervåking har både forebygende virkning og gir deg mulighet til å se i ettertid hva som faktisk skjedde.

Innbruddsalarm

Innbruddsalarm som er integrert med adgqangskontroll, som sørger for at lokalet ditt er trygt når ingen av brukerene er på bygget.

Adgangskontroll

Adgangskontroll - med tilgang med brikke, adgangskort eller bare kode - integrert mot nettsider eller apper. Alt er mulig med moderne adgangskontroll løsninger levert av Solid Sikring.

Kontakt oss

Tips

  • Velg en leverandør
  • Bruk en leverandør