Hotell & overnatting

Komplett sikringsløsninger for hotell og overnatting instutisjoner

Sikringsløsninger for overnattings tilbydere

Overvåking av større innvendige områder, flere innganger og døgnåpne bygg kan by på utfordringer. Med sikringsløsninger fra Solid Sikring - så kan du automatisere sikrings tiltakene dine, og få oversiktig overblikk over status på bygget - betjene dører via touch skjermer, registrere biler som kjører inn og ut på eiendommen og mye mer. På overnattings fronten bistår vi deg som kunde med å få overblikk på bygget og foreslå de løsningene vi tror dere har størst gevinst av basert på informasjonen dere deler med oss.

Kameraovervåking

Kameraovervåking gir deg mulighet for å se hvem og når ting skjedde - samt ett godt verktøy for f.eks å fjernstyre dører/porter mm.

Innbruddsalarm

Overnattings steder med døgnåpen drift har ikke alltid ett åpenbart behov for innbruddsalarm - men det finnes tilfeller hvor innbrudds alarm kan være ett godt supplement til eiendommen, det kan være at det er perioder hvor hotellet er sesongstengt, deler av hotellet er ikke i bruk eller rom du ønsker å ha spesiell overvåking på.

Adgangskontroll

Adgangskontroll for å ha enkel styring på flere dører/porter. Adgangskontroll gir også grunnlag for å fjernstyre dører/porter fra ett betjeningspunkt, som f.eks resepsjonen - dette gjør at dere kan spare unødvendige gåturer vekk fra resepsjonen, utlån av nøkler som kan forsvinne mm.

Kontakt oss

Tips

  • Velg en leverandør
  • Bruk en leverandør