Dekkhotell

Innovative løsninger for dekkhotell

Sikringsløsninger for dekhotell

Dekkhotell er en tjeneste i rask vekst i Norden, ettersom stadig flere kunder ønsker å overlate lagring og vedlikehold av dekkene sine til profesjonelle aktører. Dette er en utmerket løsning for de som mangler lagringsplass hjemme, eller som ikke ønsker å bruke tid og krefter på å vedlikeholde dekkene sine selv. For å tiltrekke seg og beholde kunder i dette konkurransedyktige markedet, er det viktig å sørge for enestående sikkerhet og service.

Som en ledende aktør innen dekkhotell, er det essensielt å garantere at kundenes dekk lagres og vedlikeholdes på en sikker og korrekt måte. Dette skaper tillit og lojalitet hos kundene og gir dem trygghet i valget av dekkhotell. Dette har vi ett bredt utvalg av løsninger for å hjelpe din bedrift med å tilfredstille. Solid Sikring tilbyr sikkerhetsløsninger som vil styrke kundenes tillit og skille din virksomhet fra konkurrentene.

Våre tjenester inkluderer:

 1. Kameraovervåking:
  Overvåk lagringsområdet døgnet rundt med avanserte kameraer og sikkerhetsprotokoller for å avverge uønsket aktivitet og gi kundene fullstendig ro i sinnet.

 2. Adgangskontrollsystemer:
  Implementer avanserte adgangskontrollsystemer som sikrer at kun autoriserte personer får tilgang til dekkene. Dette reduserer risikoen for tyveri og misbruk av kundenes eiendeler.

 3. Brannsikring og temperaturkontroll:
  Beskytt dekkene mot brann og temperatursvingninger ved å benytte brannsikre lagringsløsninger og temperaturregulerende systemer, noe som sikrer optimal lagring av dekkene gjennom sesongene.

 4. Forsikring og garanti:
  Tilby dine kunder en omfattende forsikring og garanti for deres dekk, og gi dem den ekstra tryggheten de fortjener når de velger ditt dekkhotell.

Ved å investere i Solid Sikrings sikkerhetsløsninger viser du kundene at deres sikkerhet og tilfredshet er din høyeste prioritet. Dette vil ikke bare hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene, men også bidra til å bygge et sterkt og lojalt kundeforhold som varer i årene som kommer. Kundene dine kan føle seg trykk på at de velger ett dekkhotell som ivaretar sikkerheten til kundene sine varer.

Kameraovervåking

Kameraovervåking kan brukes innvendige i dekkhotell for å overvåke aktivitet og forflytting av dekk - men også til daglige overvåking av verksted og kundeareal.

Innbruddsalarm

Sikre lokalene med innbruddsalarm, som gir deg tidlig varsel om noen tar seg inn i bygget utenfor åpningstider.

Adgangskontroll

Loggfør adgang til rom/bygg, og begrens adgang til nøkkelpersoner.

Skiltgjenkjenning

Bruk skiltgjenning for å loggføre biler som har kjørt inn og ut av verkstedet iløpet av dagen automatisk. Listene kan avstemmes mot fakturering/kunde opplysninger ved slutt på dagen.

Kontakt oss

Tips

 • Velg en leverandør
 • Bruk en leverandør