Dekkhotell

Innovative løsninger for dekkhotell

Sikringsløsninger for dekhotell

Dekkhotell er et marked som vokser stadig i Norden, da mange velger å overlate lagring og vedlikehold av dekkene sine til profesjonelle aktører. Dette kan være en praktisk løsning for folk som ikke har plass til å lagre dekkene sine hjemme, eller som rett og slett ikke ønsker å bruke tid på å vedlikeholde dekkene selv.

Som profesjonell aktør i dekkhotell-markedet er det viktig å sørge for at kundenes dekk blir lagret og ivaretatt på en sikker og korrekt måte. Dette er noe kundene forventer, og det er viktig for å bygge tillit og lojalitet hos kundene.

Solid Sikring tilbyr løsninger som kan bidra til å øke tryggheten til kundene. Dette kan være alt fra kameraovervåking av lagringsområdet til adgangskontrollsystemer som sikrer at kun autoriserte personer får tilgang til dekkene. Ved å investere i slike løsninger viser man at man tar kundenes sikkerhet på alvor, noe som kan være avgjørende for å skille seg ut fra konkurrentene i et stadig mer konkurranseutsatt marked.

Kameraovervåking

Kameraovervåking kan brukes innvendige i dekkhotell for å overvåke aktivitet og forflytting av dekk - men også til daglige overvåking av verksted og kundeareal.

Innbruddsalarm

Sikre lokalene med innbruddsalarm, som gir deg tidlig varsel om noen tar seg inn i bygget utenfor åpningstider.

Adgangskontroll

Loggfør adgang til rom/bygg, og begrens adgang til nøkkelpersoner.

Skiltgjenkjenning

Bruk skiltgjenning for å loggføre biler som har kjørt inn og ut av verkstedet iløpet av dagen automatisk. Listene kan avstemmes mot fakturering/kunde opplysninger ved slutt på dagen.

Kontakt oss

Tips

  • Prosjekt for fremtidig vekst og endringer
  • Tilpass driftsavtale etter deres behov
  • Vurder å kjøpe som tjeneste (sikkerhet som tjeneste)
  • Følg vedlikeholds intervaller
  • Meld ifra om feil og mangler på systemet omgående