Skole og barnehage

Løsninger til skole og barnehage

Løsninger til skole og barnehage

Skoler og barnehager er viktige institusjoner som har ansvar for å ivareta sikkerheten til barn og ansatte. Solid Sikring AS tilbyr skreddersydde sikkerhetsløsninger for skoler og barnehager, som kan bidra til å redusere risikoen for kriminelle handlinger og beskytte verdifulle eiendeler og ressurser.

Vi tilbyr en rekke sikkerhetsløsninger for skoler og barnehager, inkludert kameraovervåking, innbruddsalarm, adgangskontroll og portstyring. Disse løsningene kan bidra til å sikre skoler og barnehager mot ulovlig tilgang og beskytte verdifulle eiendeler og ressurser. Vi tilbyr også tjenester som porttelefon, som kan bidra til å kontrollere tilgangen til skolen eller barnehagen, og skiltgjenkjenning, som kan bidra til å identifisere kjøretøy og personer som beveger seg på området.

Vi tilbyr også tjenester som wifi-dekning, som kan bidra til å sikre at skolen eller barnehagen har god dekning av trådløst internett. Dette kan være spesielt viktig for skoler og barnehager som har behov for å overvåke området på avstand eller som ønsker å tilby trådløst internett til elever og ansatte.

Med Solid Sikring AS som din sikkerhetspartner kan du være trygg på at skolen eller barnehagen din er godt beskyttet mot ulike typer kriminelle handlinger. Vi tilbyr skreddersydde sikkerhetsløsninger som er tilpasset dine spesifikke behov og risikoer, og som kan bidra til å redusere risikoen for kriminelle handlinger og beskytte verdifulle eiendeler og ressurser.

Kameraovervåking

Kameraovervåking har både forebygende virkning og gir deg mulighet til å se i ettertid hva som faktisk skjedde. Kameraovervåking sin lagringstid justeres etter å ha gjort en vurdering på akkurat deres behov.

Innbruddsalarm

Innbruddsalarm som er integrert med adgangskontroll, som sørger for at lokalet ditt er trygt når ingen av brukerene er på bygget. Her kan f.eks lagerrom, garasje anlegg med mer sikres ekstra når beboere ikke er tilstede.

Portstyring

Portstyring, med appstyring, nøkkelbryter eller kortleser - vi har også mulighet for å bruke telefonen som adgangskort til kortleser.

Porttelefon

Porttelefon, med mulighet for å koble mot mobiltelefon, eller fasttelefon. Vi har også mulighet for å koble mot adgangskontrollsystemer, slik

Skiltgjenkjenning

Bruk skiltgjennkjenning for å automatisk lukke opp garasjeporter, porter eller andre funksjoner. Skiltnummer kan linkes mot adgangskontroll, slik at beboere administrere sine egne detaljer i nettportal.

Kontakt oss

Tips

  • Korrekte løsninger kan forenkle hverdagen
  • Overvåk anlegget ditt på avstand
  • Komplett og integrert løsninger for landbruket trenger tilpassing etter kunden sin behov