Fagartikler

Nyttige artikler som gir deg kjennskap til nye produkter og tjenester

Sikringsløsninger for Lagerhotell - Solid Sikring AS

Lagerhotell er en viktig del av dagens logistikkbransje og privat lagring av gjenstander, og det er avgjørende at de er utstyrt med de rette sikringsløsningene for å beskytte eiendom og varer fra skade, tyveri og uautorisert tilgang. Hos Solid Sikring AS tilbyr vi en rekke sikringsløsninger som kan hjelpe deg med å beskytte ditt lagerhotellet ditt på en effektiv og fornuftig måte, i forhold til reel risiko.

Kameraovervåking
Med vår kameraovervåkning kan du overvåke lagerhotellene dine og redusere risikoen for tyveri og hærverk. Våre høykvalitets kameraer kan også hjelpe deg med å overvåke dine ansatte og sørge for at de følger riktig prosedyre for lagring og håndtering av varer.

Adgangskontroll
Adgangskontrollsystemer gir deg muligheten til å regulere tilgangen til lagerhotellet ditt og beskytte varene dine fra uønsket tilgang. Våre systemer kan enkelt integreres med ditt nåværende sikkerhetssystem og gir deg full kontroll over hvem som har tilgang til lageret og når.

Innbruddsalarm
En innbruddsalarm er en av de viktigste sikringsløsningene for ethvert lagerhotell. Våre tilpassede systemer gir deg øyeblikkelig varsling i tilfelle et innbrudd eller forsøk på innbrudd, og gir deg dermed muligheten til å handle raskt for å beskytte eiendom og varer. Alarmen kan slås av og på automatisk, basert på gyldig inn og utpassering

Porttelefoni
Med porttelefoni kan du kommunisere direkte med ditt lagerhotell og åpne porten for besøkende og leverandører. Vår porttelefoni-løsning er enkel å bruke, og den kan også kobles til din vakttelefon for ekstra sikkerhet. Det gjør at dine kunder kan enkelt oppnå kontakt med vakttelefonen, eller andre roller og funksjoner uten å være avhengig av mobiltelefon. Porttelefoni anlegget kan kobles inn mot kameraovervåkings anlegget, for optimal lagring og sikring av video.

Vi forstår viktigheten av å ha riktige sikringsløsninger på plass for å beskytte ditt lagerhotell. Hos Solid Sikring AS tilbyr vi disse sikringsløsningene og mange flere for å hjelpe deg med å beskytte dine varer og eiendom. Vi kan også tilby deg månedlige betalingsalternativer, slik at du kan velge det alternativet som passer deg og din virksomhet best.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre sikringsløsninger og hvordan vi kan hjelpe deg med å beskytte ditt lagerhotell.

Vi har erfaring med å hjelpe kunder i logistikkbransjen, og vi har skreddersydde løsninger som passer til alle typer lagerhoteller og virksomheter. Vi tilbyr også profesjonell installasjon og vedlikehold av alle våre sikringsløsninger, slik at du kan være sikker på at du alltid har det beste utstyret og den beste beskyttelsen.

Når du driver med lagerhotell, er det viktig å være oppmerksom på risikoen for tyveri, hærverk og uautorisert tilgang. Med våre sikringsløsninger kan du enkelt beskytte dine verdifulle varer og eiendom og samtidig ha en trygg arbeidsplass for dine ansatte. Vårt team av eksperter kan hjelpe deg med å finne de riktige løsningene for ditt lagerhotell og gi deg råd om hvordan du kan optimalisere sikkerheten.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre sikringsløsninger og hvordan vi kan hjelpe deg med å beskytte ditt lagerhotell på en effektiv og fornuftig måte.