Fagartikler

Nyttige artikler som gir deg kjennskap til nye produkter og tjenester

iLOQ-låssystemer: Moderne og sikker adgangskontroll for bedrifter

Sikkerhet og effektiv tilgangskontroll er avgjørende for alle bedrifter, uavhengig av størrelse og bransje. Tradisjonelle låssystemer kan ofte være dyre og tidkrevende å administrere, spesielt når nøkler må byttes ut eller låser må skiftes. iLOQ, en markedsleder innen nøkkelfrie låssystemer, tilbyr en smart og innovativ løsning som forenkler tilgangskontroll og forbedrer sikkerheten. Solid Sikring AS er stolte av å være en autorisert forhandler av iLOQ, og vi er her for å hjelpe deg med å implementere denne teknologien i din bedrift.

Hva er iLOQ?

iLOQ er en finsk produsent av smarte låssystemer som benytter seg av nøkkelfri teknologi. Ved å erstatte tradisjonelle nøkler med elektroniske nøkler eller mobiltelefoner, gir iLOQ bedrifter en sikrere, mer fleksibel og kostnadseffektiv måte å administrere tilgang på. De tilbyr både elektroniske og mobilbaserte låssystemer, som er enkle å installere og administrere.

Fordeler med iLOQ låssystemer for bedrifter:

 • Økt sikkerhet: iLOQs elektroniske nøkler og mobilapplikasjoner er svært vanskelige å kopiere eller hacke, noe som reduserer risikoen for uautorisert tilgang og tyveri.
 • Enkel administrasjon: Med iLOQ kan du enkelt legge til, endre eller slette tilgangsrettigheter for ansatte og besøkende, uten behov for fysiske nøkler eller låsesmeder.
 • Tidsbegrenset tilgang: Gi tidsbegrenset tilgang til bestemte områder for besøkende, vedlikeholdspersonell eller kontraktører, uten å måtte utstede midlertidige nøkler.
 • Sporbarhet: Overvåk hvem som har tilgang til hvilke områder og når, slik at du kan holde orden på bevegelsene til ansatte og besøkende innenfor bedriftens lokaler.
 • Kostnadsbesparelser: Reduser kostnadene og ressursbruken forbundet med å administrere og erstatte fysiske nøkler, samt vedlikehold av mekaniske låser.
 • Miljøvennlig: iLOQs systemer bruker ingen batterier og genererer minimalt med avfall, noe som bidrar til en mer bærekraftig og miljøvennlig drift.

Solid Sikring AS og iLOQ – et partnerskap for sikkerhet

Som en autorisert forhandler av iLOQ, er Solid Sikring AS dedikert til å hjelpe bedrifter med å implementere og utnytte fordelene ved dette innovative låssystemet. Vårt samarbeid med iLOQ gir oss muligheten til å tilby våre kunder følgende tjenester:

 • Skreddersydde løsninger: Vi analyserer din bedrifts unike behov og utformer en iLOQ-løsning som passer perfekt til din virksomhet.
 • Profesjonell installasjon: Våre erfarne teknikere sørger for at iLOQ-systemet blir installert raskt og effektivt, slik at du kan begynne å dra nytte av fordelene umiddelbart.
 • Opplæring og brukerstøtte: Vi tilbyr opplæring og support for å sikre at du og dine ansatte vet hvordan dere skal bruke og administrere iLOQ-systemet på en effektiv måte.
 • Service og vedlikehold: Vi sørger for at iLOQ-systemet ditt fungerer optimalt gjennom regelmessig service og vedlikehold, samt oppdateringer og forbedringer når det er nødvendig.
 • Kundestøtte: Vårt dedikerte kundeserviceteam er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer angående iLOQ-låssystemet.

Oppsummering

Ved å velge iLOQ og Solid Sikring AS som partner, investerer du i en sikrere og mer effektiv fremtid for bedriften din. Vi er her for å hjelpe deg med å utnytte de mange fordelene iLOQ-låssystemet har å tilby, og sørge for at din bedrift får den beste beskyttelsen og tilgangskontrollen tilgjengelig.